Dokonalé soukromí v koupelně

Dokonalé soukromí v koupelně 1

Dosáhnete barevného skla, písku nebo lanceliového filmu?

Abyste se cítili uvolněně ve vaší oáze, ani v koupelně nemusíte vidět. Teprve pak si zasloužíte zaslouženou relaxaci v bublinkové vaně nebo v horké sprše. Existuje několik způsobů, jak pracovat se sklem, které používáte na okně v koupelně, aby bylo průhledné, ale nepřehledné.

1. Broušené nebo kyselé leptané sklo je klasické. Jemné, hrubé drážky jsou vidět v koupelně nejen na oknech, ale také na stěnách sprchových vaniček. Tato volba může být tak lehká, jak potřebujete, protože existuje více než jedna cesta. Zatímco kyselinou leptaná verze okna je o něco dražší, protože je to velmi specifická technika, nemůžete spoléhat na perfektní broušení na pískovaném skle, například jsou vidět otisky prstů. Mnoho sklo však může v obou případech nabídnout jak standardizované skleněné konstrukce, ale můžete dokonce navrhnout svůj vlastní design.

2. Další možností je barevné sklo nebo barevné sklo. Tento složitý proces našel své místo již několik století zpět a už ho můžete znát z oken starých kostelů. . S touto technikou bude barvené sklo potěšeno svou odolností proti UV záření, mechanickým poškozením a celkovou trvanlivostí.

3. Zřejmě tou nejjednodušší a stejně tak i nejlevnější formou, jak se během koupání či sprchování ochránit před zvědavými pohledy zvenčí, je obyčejná fólie. Řada specializovaných obchodů nyní nabízí několik stylových návrhů, od jemných námraz po barevné, velkoformátové motivy. Vyrobeno z PVC nebo z vinylu, aplikace je velmi jednoduchá a za 1 metr od 2,40 €.